Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések:

Mit kell tudni rólatok?

2017 – ben alakult ötfős csapatunk hosszú évekre visszanyúló sportfogadási tapasztalatot, sikeresen tesztelt stratégiát és bankroll menedzsmentet, valamint kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszert tudhat magáénak, amire támaszkodva képes minimalizálni a sportfogadásban rejlő kockázatot. Jelszavaink a profizmus és a korrektség, ami meglátásunk szerint „hiánycikk” a tipptanácsadási piacon.

Hogyan juthatok hozzá a tippjeitekhez/elemzéseitekhez?

Weboldalunkon ingyenes és előfizetéshez kötött, prémium tartalmak egyaránt elérhetőek. Ingyenes elemzéseink és tippjeink egy egyszerű regisztrációt követően láthatóvá válnak, prémium szolgáltatásunk igénybe vételére pedig a tagdíj kiegyenlítése után van lehetőség (a regisztráción felül). 

Miért éri meg prémium taggá válnom?

Ingyenes elemzéseink csak egyfajta ízelítőül szolgálnak, hogy bepillantást nyerjetek a munkásságunkba. Rendszeres elemzéseket előfizetőink számára publikálunk, illetve bankroll menedzsmentünk hatékony alkalmazására is valamely prémium csoportunk tagjaként nyílik lehetőség. 

 

Hogyan fizethetek elő a prémium tagságra?

Az általad kiválasztott csomag (Kezdőlap > Csomagjaink) Kosárba helyezése után bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással van lehetőséged a tagdíj kiegyenlítésére. 

Milyen sportágakból olvashatok elemzéseket nálatok?

Kiemelten kezelt sportágaink a labdarúgás, a jégkorong, a kosárlabda, valamint a Forma-1. Ezen felül természetesen előfordulhat, hogy bármely más, fogadóirodáknál elérhető sportág egyes eseményeiről is megosztjuk Veletek meglátásainkat. 

A Forma-1 miért nem szerepel mind a négy prémium csoportban? 

Forma-1 – es tippjeinket a többi sportágtól eltérő, egyedi bankroll szisztéma szerint osztjuk meg. Ennek alapját három virtuális bankroll profil képzi, a kockázatvállalási szintjük szerint szegmentálva. A teljes Forma-1 pack (elemzés + komplett bankroll menedzsment) a Professzor csomag előfizetői számára érhető el, míg Ápoló csomagunk tagjai az elemzés mellé a mérsékelt és közepes kockázatvállalású profilok tippjeihez juthatnak hozzá. 

Hány tippre számíthatok egy nap előfizetőként?

A Kezdőlap > Csomagjaink fülre kattintva, a csoportok leírásánál megtalálod a havi garantált mennyiséget (ez csomagonként változó). Fontos, hogy itt egy minimumot tüntettünk fel, a gyakorlatban ennél többet osztunk meg az esetek zömében, természetesen szem előtt tartva, hogy a mennyiség ne menjen a minőség rovására. 

Ha a Doktor (Élő) csomagra fizetek elő, a nap melyik szakában érdemes figyelnem az oldalt?

Élő tippjeink döntő többségét hétköznap esténként, hétvégén pedig a délutáni és esti órákban publikáljuk. 

Miért nem írtok elemzést az élő tippekhez?

Ennek oka az élő fogadásnál kiemelt szerepet játszó időtényező. Mire mondatokba foglalnánk az indoklást, könnyen elképzelhető, hogy a kiajánlásra szánt tipp időközben bejön.

Nem fognak problémát okozni az élő tippeknél a folyamatosan módosuló oddsok?

Igyekszünk olyan időszakban megosztani tippjeink javarészét, mikor nincs, vagy minimális az oddsmódosulás/lezárás (pl. labdarúgásnál a félidőben).  

Tudtok számlát kiállítani a befizetett tagdíjról? Legálisan működtök? 

Természetesen igen. A tippdoctors.hu mögött egy bejegyzett, legálisan üzemelő Kft. áll. A kiállított számlát minden esetben elektronikusan, a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük el. 

Mindenképp szükséges megadnom a személyes adataimat az előfizetéshez?

A számla kiállításához törvényileg előírt kötelességünk elkérni valós személyes adataidat. Mindezek kezeléséről részletesen az Adatvédelmi Tájékoztatóban olvashatsz.