Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

A fogadásról

Stratégia, bankroll menedzsment, tipperősség rendszer

Az aktív sportfogadók 90-95 % - a, ha nincs is tisztában vele, hosszútávon veszteséges. Szögezzük le, valamilyen szinten szerencsejátékról beszélünk, de lehetőség van esélyeink maximalizálására egy megfelelő bankroll menedzsmenttel, a matematikai törvényszerűségek megértésével, valamint a fogadást megelőző utánajárással/elemzéssel. Okosan játszva beletartozhatunk a tudatos fogadók csekély létszámú klubjába, akik nem saját maguk, hanem a fogadóirodák ellenségei! 
Részletezve: alapvető dolog, hogy a sportfogadásra félretett pénz (bankroll) maximum 5 % - ával játszunk meg egy tippet még a legjövedelmezőbb időszakban is. Stratégiánk szerint a nyári/felkészülési/szezon eleji időszakban ez 1 %, szezon közepe táján 2-3 %, szezon végén 5 % körül mozog.
Egy példa segítségével folytassuk tovább: 100.000 Ft a bankrollunk, ennyit különítettünk el sportfogadásra. Szezon elején járunk, tehát egy mérkőzésre ennek maximum 1 % - át szánjuk (1000 Ft). Alkalmazunk egy 10 – es skálát is, amivel az adott tipp erősségét mérjük. Ha egy tippünk 5/10 - es besorolást kap, az annyit jelent, hogy ennek az 1000 Ft – nak az 5/10 - ed részét tesszük fel maximum (500 Ft). Értelemszerűen egy 1/10 - es tipp maximum 100 Ft - ot, egy 10/10 - es tipp maximum 1000 Ft - ot „ér”. 
Természetesen szezon közepén, valamint a végén, mikor kiszámíthatóbb mérkőzések, és bővebb kínálat áll rendelkezésünkre, ugyanez a számítási módszer, csak annak a bizonyos 100.000 Ft - nak vehetjük akár az 5 % -át is, és ezt osztályozzuk a 10 - es skálán.
Stratégiánk másik fő eleme a „sebészi pontosságú” elemzések és a sportfogadásban is jelenlévő matematikai törvényszerűségek ötvözése. Nagy általánosságban kijelenthető, és a fent ismertetett módszerből is adódik, hogy tippjeinket külön – külön (single) játsszuk meg. A kötésben történő fogadás hosszú távon veszteséges metódus. A matek továbbá azt is diktálja, hogy igyekszünk a kétesélyes fogadásokat túlsúlyba helyezni, az oddsok alapján megállapított kockázati szorzóval korrigálva. Emellett természetesen elkerülhetetlen az adott sportághoz kapcsolódó háttértudás és tapasztalat. 
Gondosan kiválasztott elemzői csapatunk az évek során felhalmozott tapasztalataira és kiterjedt kapcsolataira támaszkodva már bizonyította: képes megállni helyét a sportfogadás világában. 

Rendezés:

Alacsony szorzókkal dolgozunk találati arányunk maximalizálásáért. Ahogy az oddsok, úgy a vérnyomásod sem fog az egekbe szökni! Összesen garantáltan havi 60 elemzés.
Kiemelt sportágak: Labdarúgás, Jégkorong, Kosárlabda, Forma-1.
Oddsintervallum: 1,01 – 2,00.
A havi csomagunk az aktiválástól számított 30 napig érvényes. 

5.490 Ft

Csomagunkat a realitás talaján mozgó kockázatkeresőknek és a giga oddsokkal operáló adrenalinvadászoknak egyaránt javasoljuk.
Összesen garantáltan havi 40 elemzés. Kiemelt sportágak: Labdarúgás, Jégkorong, Kosárlabda.
Oddsintervallum: 2,01 -∞.
A havi csomagunk az aktiválástól számított 30 napig érvényes. 

5.990 Ft

Bátran írjuk receptre igazi „hardcore” fogadóink számára, akik az ÉLŐ műfaj által megkívánt rugalmasságukért cserébe a legnagyobb haszonnal kecsegtető stratégiát választják. 
Összesen garantáltan havi 50 ÉLŐ tipp. Kiemelt sportágak: Labdarúgás, Jégkorong, Kosárlabda.
Oddsintervallum: 1,01 - ∞.
A havi csomagunk az aktiválástól számított 30 napig érvényes. 

6.490 Ft

Az Ápoló, a Rezidens és a Doktor csomag tartalma egyetlen, kedvező árú előfizetésben. Vigyázat, függőséget okozhat – a kockázatokról konzultálj kezelőorvosoddal!
Kiemelt sportágak: Labdarúgás, Jégkorong, Kosárlabda, Forma-1.
A havi csomagunk az aktiválástól számított 30 napig érvényes.

14.990 Ft